Welkom op de nieuwe website!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website van de HLC

Op 14-02-2017 zijn er diversen werkzaamheden geweest aan de website de grootste en meest belangrijke is dat we nu een shop in de website hebben draaien om het voor nieuwe leden eenvoudiger te kunnen maken en deze direct kunnen betalen via IDEAL in de toekomst voor evenementen kunnen we de shop ook gebruiken denk bijvoorbeeld aan inschrijving van een BBQ die word georganiseerd. ook heb ik div grote update’s gedaan van wordpress dit was nodig om alle beveiligings updates goed te laten werken ook heb ik alle plugins die aan de website staan gekoppeld geupdate zoals ik het kan zien is alles geslaagd mocht je toch iets vinden stuur me een mail dan kan ik er naar kijken webmaster (Reginald van Roessel) Heb je vragen of tips voor de website dan horen we deze natuurlijk graag!

Geen reacties op "Welkom op de nieuwe website!"


    Reageer op dit bericht: